Over Langenberg & Witteveen Kozijnen

Meer dan 60 jaar ervaring in kunststof kozijnen

Cor Langenberg en Gauke Witteveen, zijn samen in 2013 van start gegaan onder de naam Langenberg en Witteveen Kozijnen BV. Inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met veel tevreden opdrachtgevers die regelmatig terugkeren.

Het traject van inmeten, montage en oplevering worden in eigen beheer gecoördineerd door Langenberg en Witteveen Kozijnen bv. Wij opereren op zowel de projectenmarkt als de particuliere markt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Binnen de projectenmarkt leveren wij aan projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. Tijdens deze projecten maken wij veelvuldig deel uit van bouwteams.


We nemen dan deel uit van de besprekingen om gezamenlijk met de aannemer en architect de vereisten voor een specifiek bouwproces te inventariseren. Doordat we in een vroeg stadium alle processen op elkaar afstemmen, worden de projecten binnen de gestelde termijnen en budgetten gerealiseerd. Dit doen we allemaal uiteraard geheel aansluitend op alle vigerende eisen.